La 9a BiblioCursa celebra haver llegit 385 llibres amb una gran festa de cloenda — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / Biblioteca / La 9a BiblioCursa celebra haver llegit 385 llibres amb una gran festa de cloenda

La 9a BiblioCursa celebra haver llegit 385 llibres amb una gran festa de cloenda

L’edició d’enguany ha comptat amb 114 participants, 58 dels quals han arribat a la meta, i va acabar amb un berenar i diferents sortejos de material cedit per col·laboradors i patrocinadors.

La Biblioteca d’Alpicat va celebrar aquest dimecres al vespre la festa de la 9a BiblioCursa, que enguany ha comptat amb 114 participants, 58 dels quals han arribat a la meta, que consistia en llegir 6 llibres i resoldre un joc. 

A més, han completat el passaport lector 38 nois i noies de Primària i 20 de Secundària. Sis participants més han llegit la meitat o més dels llibres demanats. Entre tots han llegit 385 llibres.

Els regals que es van sortejar durant la festa han estat possibles gràcies a la col·laboració i el patrocini de l’Ajuntament d’Alpicat, CaixaBank i els comerços i empreses que donen suport en espècie o econòmicament.

Així, les 2 bicicletes, els 2 lectors de llibres electrònics i els 3 patinets es van adquirir amb una subvenció de 1.000€ de CaixaBank. Per la seva part, l’Ajuntament va comprar 10 rellotges esportius intel·ligents, 15 altaveus, 15 auriculars i 17 jocs de taula (despesa de 2.000€). A més, JCA Cinemes va regalar 110 entrades, i amb les aportacions econòmiques d’alguns patrocinadors, es van comprar llibres per incorporar a la taula de novetats de la BiblioCursa i targetes Decathlon.

També es van repartir vals per llibres i material escolar, per anar a la perruqueria, per oci i esport, per bars i restaurants, pels forns de pa, per l’òptica, per roba i per benzina. També lots de productes diversos, motxilles i bosses, caixes i cistelles de fruita i merchandising d’entitats i empreses com ara el Consell Comarcal del Segrià, Correus, Ferreteria Albert Soler, Ferreteria Ramon Soler, Logia Arquitectura i Santander.

Des de la Biblioteca es vol donar les gràcies públicament a tots els patrocinadors per fer possible aquests magnífics obsequis. El berenar que es va servir va ser possible gràcies a Alpeva, BonPreu i Plusfresc.

Aquesta activitat d’animació lectora es desenvolupa al llarg de tot l’estiu i es tanca al setembre amb el berenar i el sorteig de premis. Compta amb una setantena de patrocinadors.

Bibliocursa.jpg

  • Compartir