L’espectacle ‘Be god is’, amb Oriol Pla i Espai Dual, canvia de data i es representarà el 15 de novembre — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / L’espectacle ‘Be god is’, amb Oriol Pla i Espai Dual, canvia de data i es representarà el 15 de novembre

L’espectacle ‘Be god is’, amb Oriol Pla i Espai Dual, canvia de data i es representarà el 15 de novembre

L'espectacle ‘Be god is’, que la companyia Espai Dual havia de representar aquest divendres 16 d’octubre a La Unió d’Alpicat, canvia de data i es trasllada al diumenge 15 de novembre, a les 18.00 hores. L’espectacle havia de servir per inaugurar la programació de tardor de la Temporada d’Arts Escèniques de La Unió.

El motiu del cavi de dada és un positiu per Covid-19 d'un dels membres de la companyia, que es troba en bon estat de salut però s'ha de mantenir aïllat.

Davant del canvi de dates, des de l’organització es vol puntualitzar que les entrades adquirides fins ara per a la dada inicial seran vàlides, i que ja se’n poden comprar per la nova data.

En cas que algú no pugui assistir a l’espectacle en la nova data i desitgi que li retornin l'import de la localitat, ho pot sol·licitar enviant un correu electrònic a l’adreça cultura@alpicat.cat indicant el nom, el DNI i la ID de l'operació.

Des de l’organització es demana disculpes al públic que es pugui veure afectat per aquesta incidència.

Cal recordar que l’obra compta al capdavant amb Oriol Pla, un dels actors més en forma de l’escena catalana actual. 

Pla (Barcelona, 1993) arribarà amb la seva companyia, Espai Dual, per oferir a Alpicat una única representació de ‘Be god is’. Serà una gran oportunitat per veure en directe un actor que, després de les seves participacions en diverses pel·lícules i sèries de televisió a l’Estat espanyol, presentar un dels seus espectacles més premiats aclamats per la crítica. 

‘Be god is’ és una excel·lent obra de teatre gestual, carregada d’humor, on el protagonista, amb una tècnica i control del moviment del cos deliciosos, ens farà vibrar durant tota l’obra fins aconseguir que, una vegada acabada, vulguem tornar al principi. Un espectacle divertit i frenètic, tot un show sense ni un moment de pausa i que porta la signatura d’un actor conegut pels seus papers en sèries com ‘El cor de la ciutat’, ‘Merlí’ o ‘El día de mañana’ en pel·lícules com ‘Truman’, ‘Ebre, del bressol a la batalla’ i ‘Incerta Glòria’, per la qual va rebre un premi Gaudí com a millor actor secundari.

Les entrades ja són a la venda online en aquest ENLLAÇ, amb preus especials per als titulars del carnet Amics de La Unió.

ESPAI DUAL.jpg

  • Compartir