La programació de tardor de La Unió comptarà amb sis propostes teatrals i dos de musicals — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Cultura / La Unió / La programació de tardor de La Unió comptarà amb sis propostes teatrals i dos de musicals

La programació de tardor de La Unió comptarà amb sis propostes teatrals i dos de musicals

Començarà el 25 de setembre amb Festuc Teatre i acabarà el 12 de desembre amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, a més de comptar també amb Àurea Márquez (‘Com si fos ahir’) a ‘La dona del tercer segona’

La sala La Unió d’Alpicat ha donat a conèixer la Programació d’Arts Escèniques i Música corresponent a la Temporada de Tardor. Comptarà amb vuit formacions i es desenvoluparà del 25 de setembre al 12 de desembre, data en què Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves tancaran la programació.

Tot i que el teatre acapararà bona part dels espectacles (sis dels vuit que s’han programat), la música també tindrà el seu espai en un cicle que se celebrarà sempre en cap de setmana i a les 18.00 hores, i subjecte a les restriccions i els protocols de seguretat i higiene que dictaminin les autoritats. Les entrades es podran gestionar en aquest ENLLAÇ, fent reserva en els tres espectacles que són gratuïts i adquirint les localitats en els de pagament, amb importants descomptes per als titulars del carnet Amics de La Unió.

Entrant en detall en la programació, obrirà foc els dies 25 i 26 de setembre la doble representació de l’obra de teatre familiar ‘La llàntia meravellosa’, amb Festuc Teatre.

Per al mes d’octubre, ens esperen el dia 10, una altra obra de caire familiar, ‘Sóc una nou’, amb Zum Zum Teatre, i el dia 17, ‘La dona del tercer segona’, a càrrec de Teatre Nu i amb el protagonisme d’Àurea Márquez, actriu de series de televisió com ara ‘Com si fos ahir’. ‘La dona del tercer segona’ és una peça que ens farà reflexionar sobre les malalties mentals i l’estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna.

El novembre ens portarà, el dia 13, ‘Nana (o el que hi ha després del diumenge)’, amb Amaga Produccions, que ens convidarà a pensar –amb entrada gratuïta– com pot afectar a les nostres vides un fet fruit de l’atzar, i el 14 podrem gaudir de ‘El monstre de colors’, amb Tutatis, una adaptació de l’obra d’Anna Llenas, amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes, sobre els colors i les emocions.

El cap de setmana següent (dia 21), ens visitarà amb entrada gratuïta l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior, que oferirà peces de diferents autors americans que han escrit obres per a orquestra de corda, alternant creacions clàssiques amb melodies conegudes de Broadway i de la vessant americana més jazzística i moderna, tot plegat en un concert que també vol ser un homenatge al personal sanitari i a la seva tasca durant la pandèmia. El novembre es tancarà el dia 27 amb l’obra ‘Ludere’, a càrrec d’Inhabitants, una revisitació del conte de la Caputxeta Vermella amb entrada gratuïta.

La Programació de Tardor acabarà el 12 de desembre amb el concert de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves, una proposta intimista i propera en què els dos músics interpretaran les cançons més emblemàtiques de la seva carrera adaptades a aquest nou format.

Podeu consultar la programació completa AQUÍ.

Gavaldà.jpg

La dona del tercer segona.jpg

zum zum.jpg

  • Compartir