La Pujada al Tossal de la Corona proposa una sortida lliure dins un format atípic arran de la pandèmia — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Àrees / Festes / La Pujada al Tossal de la Corona proposa una sortida lliure dins un format atípic arran de la pandèmia

La Pujada al Tossal de la Corona proposa una sortida lliure dins un format atípic arran de la pandèmia

Alpicat reviurà el divendres 10 de setembre una de les seves tradicions més arrelades, la Pujada al Tossal de la Corona. Ho farà, però, sota un format atípic degut a la pandèmia, i en què la novetat més destacada és que tindrà una sortida lliure.

Així, a diferència del que es feia en altres ocasions, no es convocarà els participants en un punt concret per fer una pujada conjunta, sinó que tots aquells que desitgin participar-hi sortiran des d’allí on vulguin a partir de les 21.00 hores. La ruta tampoc serà la tradicional, sinó que es farà per la pista forestal del Tossal.

Un cop acabat el recorregut, cap a les 21.45 hores, els pioners procediran a fer el canvi de bandera mentre es canten ‘Els Segadors’, i no serà fins que acabi aquest acte que es podrà accedir al punt més alt del Tossal. Tampoc no hi haurà els habituals entrepans, en una diada en què, ateses les circumstàncies, el més important serà mantenir viu l’esperit de la festa i la tradició.

a-pujada.jpg

  • Compartir