COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT D’ALPICAT SOBRE ELS FETS OCORREGUTS DISSABTE A LA NIT AL MUNICIPI — Ajuntament d'Alpicat
Sou a: Inici / Notícies / COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT D’ALPICAT SOBRE ELS FETS OCORREGUTS DISSABTE A LA NIT AL MUNICIPI

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT D’ALPICAT SOBRE ELS FETS OCORREGUTS DISSABTE A LA NIT AL MUNICIPI

Arran dels fets ocorreguts a Alpicat la nit del dissabte al diumenge passats, l’Ajuntament vol fer les següents precisions:
  1. En primer lloc, i com sempre hem fet, condemnem aquest i qualsevol acte incívic i que suposi una alteració de l’ordre públic i de la normal convivència al nostre poble, a la vegada que lamentem els desperfectes i els perjudicis que aquests fets hagin pogut ocasionar.
  2. En segon terme, volem remarcar que tots els actes de la Festa Major d’Alpicat es van celebrar amb absoluta normalitat, seguint tots els protocols anti-Covid i sense cap incidència de cap mena. Per tal que així fos, prèviament vam establir diferents comunicacions tant amb el Procicat com amb els Mossos d’Esquadra de les quals se’n van derivar les mesures que es van aplicar i que, repetim, van funcionar a la perfecció. En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament vol recordar que, en Festes Majors anteriors a la pandèmia, aquest mateix operatiu es va mostrar eficaç a l’hora de controlar l’ordre públic, afavorit també pel fet que la festa es desenvolupava en un escenari acotat com era la zona de les penyes.
  3. El cert és que, amb la pandèmia i les restriccions derivades d’ella, aquesta problemàtica està prenent altres camins i formes, des les quals en som víctimes tota la ciutadania. En aquest cas, li ha tocat a Alpicat, que ha vist com, al marge dels actes de la Festa Major, i un cop acabats aquests dins els horaris legalment establerts, s’organitzaven diferents festes.
  4. En qualsevol cas, des de l’Ajuntament volem deixar clar que, de cara al futur, i atès que preveiem que aquesta nova problemàtica persisteixi, posarem tots els nostres esforços, com hem fet sempre, per tal de garantir, en la mesura de les nostres possibilitats, que no es reprodueixin fets d’aquesta mena, intensificant els contactes amb els Mossos d’Esquadra per tal d’implementar les mesures que evitin que incidents tan lamentables com els que vam patir dissabte es tornin a repetir.
  • Compartir